З неї починається у дитинство шлях, Мама усміхається – райдуга в очах! Смутку хай не знає серденько її, Вдячно заспіваю їй свої пісні!
Приспів.
Додано (13.01.2021, 20:42) --------------------------------------------- Соломон Антон Логопедія
Прочитати текст та докладно переказати.
Кому колядки -а кому щедрівки
Чимало з вас, либонь, не знає, що між колядками іщедрівками є відмінність. Ці обрядові пісні виконують лише в певний період.Скажімо, колядки співають, починаючи з Різдва і до Водохреща. Натомість щедрівки виконують лише протягомтижня – від Нового року й до Водохреща.Виникли вони ще до прийняття християнства. Колядкивиконують лише парубочі гурти, котрі вшановували господарів та їхніх дітей, бажали родині здоров’я, щастя і щедрого врожаю.
Сообщение отредактировал lena151190 - Середа, 13.01.2021, 20:22
Усмішка матусі 1. Мама усміхається – щастя входить в дім,Сонце оселяється назавжди у нім, Усмішка привітна обійме мене, І в очах розквітне диво неземне.
2. З неї починається у дитинство шлях, Мама усміхається – райдуга в очах. Смутку хай не знає серденько її, Вдячно заспіваю їй свої пісні.
Приспів:
Додано (14.01.2021, 10:47) --------------------------------------------- Соломон Антон Логопедія 13.01.
Прочитати текст. Докладно переказати.
Комуколядки - а кому щедрівки Чимало з вас, либонь, не знає, що між колядками іщедрівками є відмінність. Ці обрядові пісні виконують лише в певний період.Скажімо, колядки співають, починаючи з Різдва і до Водохреща. Натомість щедрівки виконують лише протягом тижня – від Нового року й до Водохреща.Виникли вони ще до прийняття християнства. Колядкивиконують лише парубочі гурти, котрі вшановували господарів та їхніх дітей, бажали родині здоров’я, щастя і щедрого врожаю.