Січень 2009: Районний фестиваль інтелектуальних ігор «ФІЛІН-2009» (Команда знавців „КлубНика”) Травень 2009: Вокальний конкурс «Пісня в солдатській шинелі» -фіналісти Жовтень 2009: Конкурс організаторів дозвілля - І місце
Лютий 2010: Районний огляд-конкурс екологічних агітбригад (Тврочий клуб "Апрель") - ІІ місце Квітень 2010: Районні змагання юних рятівників "Школа безпеки" - І місце Листопад 2010: Конкурс організаторів дозвілля (В. Нечитайло, М. Школьніков) - ІІ місце
Лютий 2011: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "ФІЛІН-2011" - ІІІ місце Квітень 2011: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители») - ІІ місце Квітень 2011: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Павло Бессараб) - І місце Травень 2011: Вокальний конкурс «Пісня в солдатській шинелі» (Вікторія Нечитайло) Листопад 2011: Конкурс організаторів дозвілля (Яна Ткаченко) - ІІ місце Грудень 2011: Районний турнір "Хрестики-нулики-2011" (команда знавців "Динаміт")
Лютий 2013: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "ФІЛІН-2013" (команда знавців "Позитивчик") Березень 2013: Районний огляд-конкурс агітбригад "Молодь обирає здоров’я" (Тврочий клуб "Апрель") - ІІІ місце Березень 2013: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Микола Глушко) - І місце Березень 2013: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Дар’я Дідух) - ІI місце Жовтень 2013: Інтелектуальна гра "Хрестики-нулики" (Команда знавців "Торнадо") Жовтень 2013: Конкурс організаторів дозвілля (Анастасія Микитчук) - ІІ місце
Січень 2014: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "ФІЛІН-2014" (команда знавців "Папріка") Березень 2014: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Микола Глушко) - І місце Травень 2014: Районний вокальний конкурс «Пісня в солдатській шинелі» (К. Ляшенко/К. Книшенко) Жовтень 2014: Інтелектуальна гра "Хрестики-нулики" (Команда знавців "Торнадо") - ІV місце
Січень 2015: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "ФІЛІН-2015" (команда знавців "Апрель") Березень 2015: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Микола Глушко) - І місце Березень 2015: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Дар’я Дідух, Вікторія Колісниченко) - ІI місце Березень 2015: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Таїсія Собіна) - ІI місце Квітень 2015: Районні інтелектуалні ігри "Що? Де? Коли?-2015" серед молодих педагогів (команда знавців "Шість кадрів") - І місце Квітень 2015: Районний конкурс солістів і танцювальних колективів “Свій стиль” (Танцювальний колектив - молодша група) - ІI місце Квітень 2015: Районний конкурс солістів і танцювальних колективів “Свій стиль” (Танцювальний колектив - середня група) - ІI місце Квітень 2015: Районний конкурс "Збережи первоцвіт" (номінація "Первоцвіт своїми руками") - І місце Травень 2015: Районний вокальний конкурс «Пісня в солдатській шинелі» (В. Філіппенко/В. Колісниченко) - переможець/учасник Жовтень 2015: Інтелектуальна гра "Хрестики-нулики" (Команда знавців "Торнадо") - ІV місце Жовтень 2015: Районний конкурс патріотичної пісні "Україно, зоре моя" (Вікторія Філіппенко) - ІІ місце Листопад 2015: Районний конкурс агітбригад "Україна - це ми" (творчий клуб "Апрель") - І місце
Лютий 2016: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "ФІЛІН-2016" (команда знавців "Апрель") - ІІ місце Березень 2016: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Дар’я Дідух) - ІIІ місце Березень 2016: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Таїсія Собіна) - ІIІ місце Травень 2016: Районна природоохоронна акція "Збережемо первоцвіти". Номінація "Малюнок" (Лілія Меліхова) - І місце Травень 2016: Районний конкурс малюнків «МІЙ РІДНИЙ КРАЙ» - (Таїсія Собіна, Людмила Волошина) - лауреати Жовтень 2016: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "Хретики-нулики 2016" (команда знавців "Торнадо") Вересень 2016: Районний сліт-змагання, присвячений ДнюТуризма (молоша група/старша група) - ІІ місце / - Жовтень 2016: Районний конкурс юних фотоаматорыв "Моя Україна" (Лілія Меліхова/Юлія Срайко) - І місце / І місце Жовтень 2016: Районнй конкурс української пісні "З Україною в серці" (Вікторія Філіпенко) - І місце Листопад 2016: Районний конкурс агітбригад "Україна - це ми!" (творчий клуб "Апрель") - І місце
Лютий 2017: Районний конкурс солістів-вокалістів «Пісня над Бугом» (В. Панченко / В. Філіппенко) - І місце / І місце Лютий 2017: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "ФІЛІН-2017" (команда знавців "Апрель") - ІІ місце Березень 2017: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Дар’я Кочкарьова / Аліна Гузенко / Олена Крупій / Крістіна Полубабіна) Квітень 2017: Районний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» (команда "Олімпійці") - ІІІ місце Квітень 2017: Районний конкурс солістів і танцювальних колективів “Магія танцю” (Танцювальний колектив - змішана група)- ІI місце Квітень 2017: Районний вокальний конкурс «Пісня в солдатській шинелі» (В. Філіппенко/А. Кошман) - переможець/учасник Травень 2017: Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») ("Нескучненська Січ") - ІІІ місце Вересень 2017: Районний сліт-змагання, присвячений ДнюТуризма (молодша група/старша група) - ІІ місце/ - Жовтень 2017: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "Хрестики-нулики 2017" (команда знавців "Нескучненська січ") Жовтень 2017: Районна виставка юних фотоаматорів "Моя Україно!" (А. Кошман) - І місце Листопад 2017: Районнй конкурс української пісні "З Україною в серці" (Катерина Ляшенко / Анна Кошман) - ІІІ місце /ІІ місце
Лютий 2018: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "ФІЛІН-2018" (команда знавців "Апрель") Березень 2018: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Валерія Панченко) - IІ місце Березень 2018: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Роман Шавукненко) - І місце Березень 2018: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Анна Кошман) - І місце Квітень 2018: Районний конкурс солістів і танцювальних колективів “Свій стиль” (Танцювальний колектив) - ІI місце Травень 2018: Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») ("Нескучненська Січ") - ІV місце Вересень 2018: Районний сліт-змагання, присвячений Дню Туризма (молодша група/старша група) - І місце / III місце Жовтень 2018: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "Хрестики-нулики 2018" (команда знавців "NesКучка") Листопад 2018: Районний конкурс української пісні "З Україною в серці" (Катерина Ляшенко) - ІІІ місце
Лютий 2019: Районний фестиваль інтелектуальних ігор "ФІЛІН-2019" (команда знавців "Апрель") - ІІ місце Березень 2019: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Роман Шавукненко) - І місце Березень 2019: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Крістіна Коровінська) - І місце Березень 2019: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Олександр Бабенко) - І місце Березень 2019: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Олександр Хмель) - ІІІ місце Березень 2019: Районний конкурс гумористів "Посміхнемось щиро Вишні" (Дар’я Зайцева) - ІІІ місце Квітень 2019: Районний конкурс солістів і танцювальних колективів “Свій стиль” (Танцювальний колектив - молодша група) - ІІI місце Травень 2019: Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») ("Нескучненська Січ") - ІІ місце Вересень 2019: Районний сліт-змагання, присвячений Дню Туризма (старша група) - ІI місце Листопад 2019: Районний конкурс української пісні "З Україною в серці" (Катерина Ляшенко/Вікторія Філіппенко) - - /І місце Грудень 2019: Районний огляд-конкурс агітбригад "Молодь обирає здоров’я" (Тврочий клуб "Апрель") - ІІ місце