Червень 1996: Змагання ДЮП з пожежно-прикладного спорту (Команда ДЮП) - ІІ місце Листопад 1996: Районний конкурс організаторів дозвілля (Шкільний клуб "Алый Парус") - І місце Листопад 1996: Екологічний брейн-ринг (команда "КлубНика")
Лютий-березень 1997: Районні ігри КВН(Команда КВН «NesКучка») Червень 1997: Змагання ДЮП з пожежно-прикладного спорту (Команда ДЮП) - І місце Листопад 1997: Районний конкурс організаторів дозвілля (Шкільний клуб "Алый Парус") - І місце Листопад 1997: Екологічний брейн-ринг (команда "КлубНика") - І місце
Грудень-квітень 1998: Районні ігри КВН (Команда КВН «NesКучка») - І місце Березень 1998: Конкурс солістів-вокалістів (М. Панчишна, Н. Свистунова) Листопад 1998: Районний конкурс організаторів дозвілля (Шкільний клуб "Алый Парус") - І місце Листопад 1998: Конкурс солістів-вокалістів (Д. Радько / О. Лях) - -/І місце Листопад 1998: Екологічний брейн-ринг (команда "КлубНика") - І місце
Лютий 1999: Конкурс юних поетів (Д. Радько) - І місце Березень 1999: Конкурс читців поезії О. С. Пушкіна Листопад 1999: Фестиваль інтелектуальних ігор (команда "КлубНика") - ІV місце
Лютий 2000: Конкурс читців поезії Т. Г. Шевченка (В. Хоменко) - І місце Березень-квітень 2000: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители») - І місце Квітень 2000: Конкурс солістів-вокалістів «Майские соловушки» (О. Лях/Д. Радько/Ю. Харасахал) - І місце/ІІ місце/- Жовтень 2000: Конкурс юних художників (Н. Непошивайло) Листопад 2000: Районний конкурс організаторів дозвілля (Команда (разом з ЗОШ №1)) - І місце
Листопад-березень 2001: Фестиваль інтелектуальних ігор (команда "КлубНика") - ІІ місце Березень-квітень 2001: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители» (разом з ЗОШ №1)) - ІІІ місце Вересень 2001: Літературний конкурс імені С. Когана (Н. Пєшкова) - ІІ місце Жовтень 2001: Конкурс солістів-вокалістів (І. Овсієнко/О. Зрожевська/О. Малявіна) - ІІІ місце/-/ІІ місце Листопад 2001: Районний конкурс організаторів дозвілля (К. Вергун, С. Ляшенко) - ІІ місце Листопад 2001: Фестиваль інтелектуальних ігор (команда "КлубНика") - ІІІ місце
Лютий 2002: Конкурс читців поезії Т. Г. Шевченка Березень-квітень 2001: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители») - ІІ місце Квітень 2002: Інтелектуальний турнір «Крестики-нолики» (Команда знавців „Незнайки”) Квітень 2002: Конкурс малюнків „Податки очами дітей” (Н. Непошивайло) - ІІ місце Жовтень 2002: Конкурс солістів-вокалістів „Юні дарування” (О. Зрожевська) - ІІ місце Жовтень 2002: Огляд-конкурс екологічних агітбригад (Творчий клуб «Апрель») - І місце
Січень 2003: Фестиваль інтелектуальних ігор (команда "КлубНика") Лютий-березень 2003: Фестиваль КВН ДАІ (Команда КВН «Дети NesКучки») - ІІ місце Лютий 2003: Екологічний брейн-ринг Команда знавців (разом з ЗОШ №1) - ІІ місце Березень 2003: Конкурс читців поезії Т. Г. Шевченко (Я. Литвиненко) Березень-квітень 2003: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители») - І місце Квітень 2003: Інтелектуальний турнір «Крестики-нолики» (Команда знавців „Незнайки”) Квітень 2003: Конкурс малюнків „Податки очами дітей” (Н. Непошивайло) - І місце Жовтень 2003: Конкурс солістів-вокалістів „Юні дарування” (О. Зрожевська) - ІІІ місце Жовтень 2003: Огляд-конкурс екологічних агітбригад (Творчий клуб «Апрель») - ІІ місце Листопад 2003: Конкурс організаторів дозвілля (Я. Литвиненко, Д. Лещенко) - І місце
Січень 2004: Фестиваль інтелектуальних ігор (Команда знавців„КлубНика”) - IV місце Лютий 2004: Екологічний брейн-ринг (Команда знавців „КлубНика”) - І місце Березень 2004: Конкурс читців поезії Т. Г. Шевченко (Я. Литвиненко/О. Білогурова) - Спеціальна грамота/- Березень 2004: Конкурс краси "Весеннее очарование" (Я. Литвиненко) - ІІ місце Березень 2004: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители») - ІІІ місце Жовтень 2004: Конкурс солістів «На крилах натхнення» Жовтень 2004: Огляд-конкурс екологічних агітбригад (Творчий клуб «Апрель») - І місце Листопад 2004: Конкурс організаторів дозвілля - І місце
Січень 2005: Районний фестиваль інтелектуальних ігор «ЕкоФІЛІН-2005» (Команда знавців „КлубНика”) - ІІ місце Лютий 2005: Виставка «Таємниці народних ремесел» - ІІ місце Березень 2005: Конкурс пам’яті Т. Г. Шевченка Березень 2005: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители») - ІІ місце Квітень 2005: Інтелектуальний турнір «Крестики-нолики» (Команда знавців „Секрет”) Квітень 2005: Районний конкурс «Учень року» (Н. Пєшкова) - ІІ місце Травень 2005: Районний зліт з туристичного багатоборства (Команда школи) Жовтень 2005: Конкурс солістів «На крилах натхнення» Вересень 2005: Конкурс-виставка “Дитячі фарби Донеччини” Жовтень 2005: Огляд-конкурс екологічних агітбригад (Творчий клуб «Апрель») - ІІ місце
Січень 2006: Районний фестиваль інтелектуальних ігор «ФІЛІН-2006» (Команда знавців „КлубНика”) Лютий 2006: Екологічний брейн-ринг (Команда знавців„КлубНика” ) Березень 2006: Літературний конкурс “Вірю в майбутнє твоє, Україно!” (Н. Пєшкова) - І місце Березень 2006: Районний конкурс „Квіти Донбасу” Березень 2006: Районний конкурс «Від уміння – до майстерності» Березень 2006: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители» ) - ІІІ місце Квітень 2006: Конкурс солістів і танцювальних колективів “Свій стиль” (Я. Арчекова/І. Лобова) - ІІІ місце/ - Квітень 2006: Інтелектуальний турнір «Крестики-нолики» (Команда знавців „Секрет”) Квітень 2006: Районний конкурс «Учень року» (М. Романченко) - ІІІ місце Вересень 2006: Районний конкурс «Я хочу жити в якісному світі» Вересень 2006: Конкурс-виставка “Дитячі фарби Донеччини” Вересень 2006: Районний конкурс Мій рідний край, моя земля - ІІ місце Жовтень 2006: Районні змагання «Нащадки козацької слави» (Команда школи) Листопад 2006: Конкурс організаторів дозвілля - І місце Грудень 2006: Інтелектуальний турнір «Крестики-нолики» (Команда знавців „Секрет”)
Січень 2007: Районний фестиваль інтелектуальних ігор «ФІЛІН-2007» (Команда знавців „КлубНика”) Лютий 2007: Екологічний брейн-ринг (Команда знавців „КлубНика”) - ІІ місце Лютий 2007: Районний конкурс «Від уміння – до майстерності» Березень 2007: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучные Тушители») -ІІ місце Березень 2007: Районний конкурс „Пасхальний вернісаж” Березень 2007: Районний конкурс „Знай і люби свій край” Квітень 2007: Конкурс солістів і танцювальних колективів “Свій стиль” (Танцювальний колектив) - І місце Квітень 2007: Районний конкурс «Учень року» (О. Білогурова/Я. Арчекова - фіналісти Травень 2007: Районний зліт з туристичного багатоборства (Команда школи) Вересень 2007: Районний конкурс "Мій рідний край - моя земля" Вересень 2007: Районний конкурс "Дитячі фарби Донеччини" Листопад 2007: Огляд-конкурс екологічних агітбригад (Творчий клуб "Апрель") - поза конкурсом Грудень 2007: Інтелектуальна гра "Хрестики-нулики" (Команда знавців "Алгоритм") - ІІІ місце Грудень 2007: Районний конкурс солістів-вокалістів "На крилах натхнення" (М. Романченко)
Січень 2008: Районний фестиваль інтелектуальних ігор «ФІЛІН-2008» (Команда знавців „КлубНика”) - ІV місце Березень 2008: Фестиваль ДЮП (Команда ДЮП «НеСкучный Вариант» (разом з гімназією) - ІІ місце Квітень 2008: Конкурс солістів і танцювальних колективів “Свій стиль” (Танцювальний колектив) - І місце Травень 2008: Районний зліт з туристичного багатоборства (Команда школи) - ІІ місце Грудень 2008: Інтелектуальна гра "Хрестики-нулики" (Команда знавців "Алгоритм") - ІV місце