25 листопада 2015 року Нескучненській школі виповнюється 120 років. Ця дата дуже важлива для тих, хто має відношення до нашої школи: учнів, вчителів, батьків... Безумовно, ми докладемо зусиль, щоб гідно відзначити цю дату. І це буде дійсно велике свято. І для школи, і для села. Якщо ж хтось із вас, наші шановні читачі, бажає привітати Нескучненську школу, ласкаво просимо зробити це прямо тут, у цій темі. Будемо раді, якщо відгукнуться наші випускники, колишні вчителі, які знаходяться далеко від Нескучного. Для Інтернету, як ми знаємо, кордонів не існує. То ж долучайтесь до нашого свята!
ВІтаю рідну школу з ювілеєм! Змінюються випускники, змінюються приміщення, але школа лишається ШКОЛОЮ! Нехай в її приміщенні вічно дзвенять пташині голоси малечі! Нехай діти та підлітки набираються знань, а старші - ще й мудрості! Нехай вічно в наших справах будуть жити наші вчителі!
Олекса Городенко (Георгій Зайчковський), двічі лауреат Міжнародного літературного конкурсу "Корнійчуковська премія" (дитяча драматургія), письменник, драматург, режисер, випускник 1972 року.
Не просто із Днем народження, А з Ювілеєм красивим! Натхнення – миті кожної, Радості юної – зливою, Свята веселого, усмішок, Днів світлих із друзями разом, Кохання, достатку, успіху – Багато всього й відразу! З днем народження школо!!!
Вітаю рідну школу зі 120-річчям! Бажаю тобі ,Несккучненська школо, багато відмінників і великого процвітання! Я дуже хочу щоб ти жила вічно і завжди залишалася собою. З ювілеєм рідненька, школо!
Что может быть прекраснее чудесных школьных лет? Юбилей для школы — особый праздник, готовиться к которому, начинают не позднее, чем за год до торжественной даты. На юбилей съезжаются бывшие выпускники, благодарные школе за прочный фундамент начальных знаний.
Празднует школа свой юбилей, Множество лет всех учила. Делала всех и добрей, и мудрей, Заботой детей окружила.
Много ребят на пороге встречала, Учила по школьной программе. Столько же в путь она провожала, Принимая поклон в телеграмме.
Пусть процветает школа всегда И знаниями всех наполняет. Желаем ей все мы лишь только добра, Пусть радость нам всем доставляет!
Школу - верную подругу, С юбилеем поздравляем! В жаркий зной, лихую вьюгу В ней наши знания пополняем!
Мы желаем школе нашей, Такой родной, сердечной, Нам "гранитным камнем" ставшей - Удачи бесконечной! И осень чтоб, из года в год, всегда встречать с цветами, А по весне порадовать нас всех выпускниками!
Сообщение отредактировал natalyashenko1980 - Середа, 18.11.2015, 20:29
Нескученська школа дала путівку в життя багатьом поколінням. В її стінах відбувалось формування особистості в найкращих традиціях суспільства. Згодом випускники ставали фахівцями у різних галузях, досягали успіхів у своїй діяльності і передавали досвід наступним поколінням.
Незалежно від особливостей подальшого життя у кожного зберігаються теплі спогади про рідну школу, вчителів, однокласників, друзів. Пройшли десятки років відколи я навчався у стінах Нескученської школи. Проте, у пам’яті залишаються найкращі нескученські роки і навіть кумедні випадки, наприклад, як у далекому 1962 році два п’ятикласники (я і мій товариш) писали листа капітану китобійної флотилії «Слава» з проханням прислати нам китового молока і отримали відповідь з унікальними фото смугастих китів. Багато років потому канули в небуття китобійні флотилії, а мені випала нагода спостерігати життя китів у природних умовах в Антарктики. Нескученський сад, річечка і проліски поряд школи стали для мене еталоном досконалості краєвиду. Сама ж будівля «старої» школи, очевидно, має позитивну ауру від тих часів, коли у її стінах протягом 30 років створювались шедеври театрального мистецтва. Я відчуваю безмежну вдячність вчителям, наставникам і учням за неоціненний внесок у формування моєї життєвої позиції. Низько вклоняюсь поколінням освітян Нескученської школи і моїй маленькій батьківщині. Від щирого серця вітаю з ювілейною датою. Бажаю всім доволі сил для подолання негараздів і насолоди від хороших справ.
З думками про рідну школу. Доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України (м. Київ), Моісеєнко Є.В. (1957-1967р.р. навчання)
У цей святковий ювілейний осінній день ми, випускники 10-А та 10-Б класів 1972 року, хочемо звернутися до тебе, наша рідна Нескученська школо! Щоб висловити свою любов і повагу, нам замало слів. Сказати, що ми любимо тебе, - це нічого не сказати. Ми всім серцем і всією душею відчуваємо гордість за твої досягнення, радіємо годинам і дням, які проводили в твоїх стінах. Ми вдячні, що ти зібрала під своїм дахом кращих у світі вчителів і наймудріших директорів. Саме їх вимоги і поради ведуть нас правильним шляхом зараз і дуже допоможуть в майбутньому. Рідна школо! Ти наша любляча матуся, яка пробачає маленькі пустощі і віддає нам своє тепло і ласку. І нехай ще десятки поколінь учнів відчують на собі твою любов і піклування. Бажаємо ще багато років сіяти розумне, добре та вічне…
Сообщение отредактировал m_a_n_d_r_i_k_i - Субота, 05.12.2015, 09:14
В 2015 году, в ноябре, Нескученская школа отметила свое 120-летие. Поздравляю всех учителей, технический персонаж, учащихся, кто работал, работает, учился и учится в моей замечательной школе с прекрасной датой - 120-летием! У меня сохранились самые теплые воспоминания о моей родной школе, о прекрасных ее преподавателях! Учителя Нескученской школы дали мне прекрасные знания. Благодаря им я окончила школу с золотой медалью и поступила в Горловский педагогический институт иностранных языков и окончила его с отличием. Анна Ивановна Курилко - директор школы, Андрей Иванович Дегтяренко - завуч, Мария Степановна - учитель русского языка и литературы, Кравченко Вера Ивановна - учитель украинского языка и литературы, Моисеенко Любовь Ивановна - учитель биологии, Моисеенко Василий Матвеевич - учитель астрономии и труда, Безверхий Василий Кириллович - учитель географии, Горбенко Вера Антоновна, учитель химии, Горбенко Иван Федорович - учитель физкультуры, Александра Лукинична - учитель французского языка, Анатолий Иванович Нестеренко - учитель физики и многие другие... Вы всегда будете живы в сердцах и памяти ваших учеников! Желаю вам, дорогие учителя, кто сейчас преподает в Нескученской школе, успехов в обучении и воспитании подрастающего поколения, процветания родной Нескученской школе! Діти, школа, вчителі... Слова усім відомі і знайомі. Але в кожного свої спогади, емоції, почуття викликають вони. Найчастіше — це дитинство, сміх радість спілкування з друзями-однокласниками, веселі ігри, уроки, перерви, свята, походи... І вчителі, які спливають час від часу у твоїй пам’яті до кінця твоїх днів; від яких ти взяв щось для себе; слова, сказані ними, живуть в тобі, і ти звертаєш на них увагу навіть у зрілому віці. Дивно, але так воно і є. Нікуди від цього не дінешся. Школа... Колись ти бурхливо жив у ній, вчився, швидко ріс і мужнів, а тепер вона живе в тобі тихо і непомітно, але завжди присутня, готова сколихнути у пам’яті в будь-яку хвилину. І деколи хочеться повернутися у її багатоголосся і дзвінку радість, в ту дитячу безтурботність, де все було так просто і легко. Хочеться відчути той політ фантазії на грані здійсненності. Це справді найкращі роки у житті людини. Тому й приходять ці думки з таким теплом і легкістю, тому й не забуваються шкільні роки ...
С уважением, Любовь Червоненко (Майборода) г. Рига, Латвия. Выпуск 1966 г. Годы учебы (1956-1966).
Сообщение отредактировал lyubchervonenkomajboro - Субота, 16.01.2016, 22:29