3 клас Контрольна робота №8 1. Розв'язати задачу. 16 учнів принесли до класної бібліотеки по 2 книжки, а кілька учнів - по 3 книжки. Усього учні принесли 71 книжку. Скільки учнів принесли по 3 книжки?
4 КЛАС СОЛОМОН АНТОН Вправа «Шифрувальник» Щоб прочитати зашифровані слова,необхідно в кожному горизонтальному рядку закреслити однакові літери.1. а м м д а к р к т у ш г тш2. т о о а к м м р я у д а кя 3. я ш щ д щ ш д я а с п а ор т4. с в о я к т т з н я з в кц е
4 клас Літературне читання Прочитай твір на вибір із Хрестоматії сучасної літератури для дітей. Підготуйся розповісти про твір. Визнач тему, ідею, героїв.
3 клас. Природознавство. Тема: Кровоносна система. Переглянути відео за посиланням
Опрацювати матеріал в підручнику на стор. 157-159. Відповідати на запитання. Математика. Повторення. Нумерація чисел в межах тисячі. Виконати №14, 19, 20 стор. 161. Я у світі Тема: Такі різні й такі схожі країни та народи. Опрацювати матеріал стор.114-119 переглянути відео за посиланням
Математика. Ламана лінія. Периметр. Додавання та віднімання з переходом через десяток. с.30. Виконати №2,3,7. Повторити таблицю додавання та віднімання з переходом через десяток.
Українська мова.Класифікація звуків.Голосні і приголосні звуки.Алфавіт.Провторити правила с.8-9.Вправа 36 с.19.Переглянути відео за посиланням .
ЯДС. Горизонт .с.83 прочитати відповісти на питання. В зошиті с.56. Переглянути відео за посиланням .
Сообщение отредактировал иbat - Неділя, 03.05.2020, 21:15