04.11 ЯДС ТЕМА: Я і мої речі. Укр. мова в інтегрованому курсі. Я читаю інформаційні тексти, схеми Прочитати підручник с. 52 Виконати вправи у зошиті до цієї теми.
Українська мова Тема: Оповідання. Заголовок Читати с. 44-45, с. 45 вправа письмово Повторити правила
ЗУМ за паролем у вайбері 05.11 ЯДС Тема: Що робити, щоб не хворіти? Підсумок за темою Підручник с.51 Виконати завдання у зошиті до теми Виконати діагностичну роботу
Українська мова Діагностична робота "Звуки і букви". Виконати, скинути на вайбер
Математика Тема: Додавання виду 28+2, 75+15. Виконати завдання с. 39 номер 2, 5, 7 (А. Заїка)
ЯДС Тема:Я гуляю під дощем. Кругообіг води в природі.Українська мова в інтегрованому курсі: я читаю науково-популярний текст і пояснюю незрозумілі слова с. 53 Виконати завдання в зошиті
Мистецтво Жниварські пісні. Стилізація Намалювати стилізований малюнок рослини або тварини Слухати "женчик-бренчик" з любов'ю до дітей
08.11. ЯДС Я спостерігаю за явищами природи восени.Українська мова в інтегрованому курсі: я досліджую медіа. Читаю прогноз погоди Підручник с.56 Виконати завдання в зошиті